Minikler '23 Nisan'i Çakirlar Korusu'nda Kutlayacak

Minikler '23 Nisan'i Çakirlar Korusu'nda Kutlayacak

Samsun Atakum Belediyesi’nin Çakirlar Korusu’nda düzenleyecegi 23 Nisan etkinliginde çocuklar, dogal güzelliklerle iç içe bir bayram coskusu yasayacak.

Atakum Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni birbirinden özel etkinliklerle kutluyor. Incesu Mahallesi’nde bulunan Çakirlar Korusu Tesisi’nde düzenlenecek programda minikler, essiz manzara esliginde bayramlarini kutlayacak.

Atakum Belediyesi ekipleri, çevre düzenleme ve tadilat çalismalarini tamamlayarak tesisi; 23 Nisan kutlamalarina hazir hale getirdi. Miniklerin etkinlikleri için özel olarak düzenlenen parklar, spor alanlari ve kafeler; Atatürk resimleri ile bayraklarla süslendi.

Kentte bulunan sivil toplum kuruluslarinin katilimiyla gerçeklestirilecek tören, 23 Nisan Sali günü saat 13.00’te baslayacak. Minikleri, oyun atölyelerinden boyama etkinliklerine ve sürpriz aktivitelere kadar çok renkli bir program bekliyor. Eglenceli gösteriler ve 23 Nisan sarkilarinin da yer aldigi program, saat 18.00’de sona erecek.

Baskan Türkel’den davet

Etkinlik için hummali bir çalisma yürütüldügünü belirten Atakum Belediye Baskani Serhat Türkel, “Atakum’a bahar kutlamalarla geldi. TBMM’mizin 104. kurulus yildönümü ve çocuklarimizin bayramini kutlamak için tüm halkimizi Çakirlar Korusu’na davet ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile