Minikler, Bilim ve Kültür Merkezi'ni Gezdi

Sivas Halide Edip Adıvar Anaokulu öğrencileri, Bilim ve Kültür Merkezi'ni gezdi.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Halide Edip Adıvar Anaokulundan 3-6 yaş grubu 163 öğrenci, öğretmenlerinin nezaretinde, Bilim ve Kültür Merkez'indeki anı köşesi, 10 bin kitabın bulunduğu yetişkinler kütüphanesi, internet ve sinevizyon odası, çocuk kütüphanesi, masal odası ve çeşitli deneylerin yapıldığı bilim parkında vakit geçirdi.
Halide Edip Adıvar Anaokulu Müdürü Güldane Polat, öğrencileri, farklı ortamlardan istifade edebilmelerini sağlamak için Bilim ve Kültür Merkezi'ne getirdiklerini belirtti.

Bu güzel etkinlikle çocukların araştırma yeteneği kazanacağını kaydeden Polat, Sivas'ta çocukların her yönüyle vakit geçirebilecekleri bir mekanın bulunmasının son derece önemli olduğunu ifade etti.

Polat, "İl Özel İdaremiz ilimize güzel bir bina kazandırmış. Bizler de öğrencilerimizi buraya geldik. Tarih ve kültür şehri Sivas'ta çocuklarımıza hitap eden bir mekanın yapılması için çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.
İl Özel İdaresi Bilim ve Kültür Merkezi Müdürü Sami Alpan da merkezin açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gördüğünü kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile