Minikler, Eserlerini Depremzedeler Için Üretti

Minikler, Eserlerini Depremzedeler Için Üretti

Balikesir’in Bandirma ilçesinde ilkokul 1. sinif ögrencileri, tuval çalismalarini satarak elde edecekleri geliri deprem bölgesindeki ögrencilere gönderecek.

17 Eylül Ilkokulu 1-F sinifi ögrencileri, Basariyi Izleme ve Gelistirme Projesi çerçevesinde Van Gogh’un ’Ayçiçekleri’ resmini çalisti. Sinif ögretmeni Deniz Altintas ve Resim Ögretmeni Ezgi Hosgör rehberliginde ünlü ressam Van Gogh’u taniyan, hayatini ve eserlerini ögrenen ögrenciler, yapmis olduklari çalismalari depremzede ögrenciler yararina satisa çikarma karari aldi.

Ögrencilerin çalismalari okulun giris katinda sergileniyor

Sinif Ögretmeni Deniz Altintas, “Basariyi Izleme ve Gelistirme Projesi kapsaminda ’Sanatla Büyüyorum’ projemizin etkinliginde birtakim faaliyetler yürütüyoruz. Resim ögretmeni Ezgi Hosgör rehberliginde ünlü ressam Van Gogh’un ’Ayçiçekleri’ eserini ögrencilerim çalisti. Yapmis oldugumuz çalismalari okulumuzun giris katinda sergiledik. Bu çalisma ile ünlü ressamin hayatini ögrenciler hem sanatsal anlamda çok farkli teknikler ögreniyorlar hem de bu çalisma sonrasi yapilan eserleri satisa çikartacagiz. Elde ettikleri gelirleri deprem bölgesindeki arkadaslarimiza gönderecekler. Bizler duyarli nesiller yetistirmek adina elimizden geleni yapmaya çalisiyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile