Miniklerden Ailelerine Yilbasi Karti

Miniklerden Ailelerine Yilbasi Karti

Ordu’nun Fatsa ilçesinde anaokulu ögrencileri, postaneden yakinlarina yilbasi tebrik karti gönderdiler.

Fatsa Anaokulu ögrencileri, postaneden yakinlarina yilbasi tebrik karti gönderdi. Ögretmenleriyle birlikte postaneye giden Fatsa Anaokulu ögrencileri, teknoloji karsisinda unutulmaya yüz tutan mektup, tebrik karti ve kartpostallari hazirladiklari zarflara koyarak ailelerine yolladilar.

Minik ögrenciler teknolojinin gelismesi ile birlikte bilgisayar ve cep telefonlari ile bayram ve yilbasi kutlamalarinin yapildigini belirterek, bu yilbasinda yakinlarina ve ailelerine tebrik karti yollayarak sürpriz yaptiklarini söylediler.

Minik ögrencileri subeye götüren Fatsa Anaokulu Müdürü Birol Kiliç, "Bayram, yilbasi ve özel günlerde kutlamalarin cep telefonu mesajlari ile elektronik postalarla yapilmasi sonucu duygularin ifadesi için kullanilan mektuplar, tebrik kartlari ve kartpostallar teknolojiye yenik düstü. Geçmisin haberlesme araci olarak kullanilan, kentlerin tarihi ve dogal güzelliklerini yansitan kartpostallarin kullanimi artik yok denecek kadar az. Eskiden herkes özel günlerde postacilarin yolunu gözler, onlara maniler hazirlardi. Ama yeni nesil bu eski güzelliklerden mahrum. Biz ögrencilerimize ve ailelerine bu nedenle bir nostalji yasatmak istedik. Ögrencilerimiz hazirladiklari tebrik kartlarini, kartpostallarini ve mektuplarini ailelerine posta yoluyla gönderdiler" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile