Miniklerin Muhtesem Gösterileri Ayakta Alkislandi

Miniklerin Muhtesem Gösterileri Ayakta Alkislandi

Bozüyük Belediyesi Zübeyde Hanim Gündüz Çocuk Oyun ve Bakimevi’nin miniklerinin özenle hazirladigi yil sonu gösterileri yogun ilgi gördü.

Bozüyük Belediyesi Zübeyde Hanim Gündüz Çocuk Oyun ve Bakimevi tarafindan 4 Eylül Hasan Ali Yücel Sosyal ve Kültürel Tesisi’nde yilsonu gösterisi düzenlendi.

Gösteriler öncesinde esi Merih Bakkalcioglu ile birlikte tesise gelen Baskan Mehmet Talat Bakkalcioglu, tesis girisinde olusturulan miniklerin yil boyunca yaptigi el isi etkinliklerinin yer aldigi sergiyi gezerek incelemelerde bulundu. Ardindan gösterinin yapilacagi salona geçen Baskan Bakkalcioglu, tüm velileri selamlayarak ‘hos geldiniz’ dedi.

Renkli görüntülere sahne olan programda minikler özenle hazirladiklari gösterilerini anne ve babalari için büyük bir heyecanla sahnelediler. Birbirinden güzel gösterilerin yer aldigi programin sonunda sahneye gelen Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, miniklerin mezuniyet sevincine ortak oldu. Ögrencileri tebrik ederek mezuniyet belgelerini takdim eden Baskan Bakkalcioglu, ögrencilere basarilarinin devamini diledi.

Öte yandan miniklerin muhtesem gösterileri yogun alkis alirken, Zübeyde Hanim Gündüz Çocuk Oyun ve Bakimevi ikinci mezunlarini verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile