Miniklerin Renkli Spor Senligi

Miniklerin Renkli Spor Senligi

Nilüfer Uluslararasi Spor Senlikleri çerçevesinde okul öncesi egitim ögrencilerine yönelik düzenlenen senlikte minikler, keyifli bir gün geçirdi. Senlige katilan bin 365 çocuk, çesitli oyunlar ve survivor gibi parkurlarda hem eglendi hem de heyecanli anlar yasadi.

Nilüfer Belediyesi’nin organizasyonuyla bu yil 22’ncisi gerçeklestirilen Nilüfer Uluslararasi Spor Senlikleri’nde spor müsabakalari sürerken, diger bir yandan da düzenlenen etkinliklerle her yastan insan, senlige ortak oluyor. Senliklerin renkli bulusmalarindan biri olan okul öncesi egitim senligi, bu yil da genis katilimla gerçeklesti. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’ndeki gün boyu süren senlige, 28 okuldan bin 365 ögrenci katildi.

Alanda kurulan oyun istasyonlari ve yarisma parkurlarinda keyifli vakit geçiren çocuklarin mutlulugu gözlerinden okundu. Kostümlü çizgi film karakterlerinin senlik ortamini renklendirdigi günde, çocuklar gönüllerince eglendi. Halat çekme, mandal agaci gibi çesitli oyunlarla ve sisme oyun parkinda eglenceli anlar yasayan çocuklar, survivor parkurunda ise görevi tamamlamak için birbirleriyle yaristi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile