Miting Gibi SKM Açilisi

Miting Gibi SKM Açilisi

Cumhur ittifaki Aziziye’de dün yaptigi Seçim Koordinasyon Merkezi açilisinda adeta bayram havasi estirdi.

Saltuklu Mahallesi Sehit Onbasi Ömer Budak Caddesi üzerindeki SKM ofisinin açilisina AK Parti ve Cumhur ittifaki ortagi Milliyetçi Hareket Partisi’nden yöneticiler katildi.

Açilisa AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Öz, AK Parti Il Baskani Av. Ibrahim Küçükoglu, MHP Il Baskani Adem Yurdagül, Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, AK Parti Il Kadin Kollari Baskani Beyza Saltuklu Özdemir, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Fevzi Polat, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu üyesi Ayse Deniz Çelik, Palandöken Belediye Baskani Muhammet Sunar, Aziziye Belediye Baskani Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Yakutiye Ilçe Baskani Recep Aydin, AK Parti Aziziye Ilçe Baskani Ensar Coskun, MHP Aziziye Ilçe Baskani Lokman Acar ile Cumhur ittifakinin il ve ilçe teskilatlari, meclis üyeleri ve vatandaslar katildi.

Açilis konusmalarinda Cumhur ittifaki Baskan Adayi Eyüp Tavlasoglu’nun, heyecanli halleri dikkatlerden kaçmadi. Açilis konusmasini AK Parti Aziziye Ilçe Baskani Ensar Coskun yapti. Coskun konusmasinda Cumhur ittifaki birlikteligine vurgu yapti. Türkiye siralamasinda Aziziye’nin nüfus oranina göre en çok oy alan dördüncü ilçe oldugunu hatirlatan Coskun, bu basariyi 2024 seçimlerinde daha yukarilara çikartmayi hedeflediklerini kaydetti.



Orhan; Aziziye Emin Ellerde Olacak

Aziziye Belediye Baskani Muhammed Cevdet Orhan ise açilis konusmasinda söz alarak AK Parti belediyeciligine vurgu yapti. 2004 yilindan bu yana AK Parti’nin yurdun tüm sathinda büyük emek ve özveri ile halka hizmeti siar edindigini anlatan Baskan Orhan, “10 yil boyunca halka hizmeti Hakka hizmet bilip belediyecilik hizmetlerinin de rutinine çikip çalistim. Bundan sonra ki dönemde de bayragi insallah kazanirsa Sayin Tavlasoglu’na teslim edecegim. Bana da hangi görev verilirse yapmaktan imtina etmeyecegim” dedi.



Acar; Cumhur Ittifaki Seçimlere Hazirdir

Aziziye MHP Ilçe Baskani Lokman Acar’da konusmasinda Cumhur ittifakinin seçim çalismalarindaki uyumuna dikkat çekti. Cumhur ittifaki olarak Türkiye’nin gelismesinde partiler ötesi bir hizmet birlikteligi sergilendigini kaydetti.

Acar, “MHP Ilçe teskilati olarak bu seçimde de Aziziye’nin daha iyi bir konuma gelmesi için gayret gösterecegiz. Son yillarda ülkemizin bekasina kast etmek isteyen odaklara firsat vermeyecegiz” diye konustu.



Tavlasoglu; Hizmette Hep Daha Iyiyi Amaçliyoruz

Cumhur ittifaki Aziziye Belediye Baskan Adayi Eyüp Tavlasoglu ise Cumhur ittifaki belediyeciginin insan odakli ve yasanabilir kentler hedefledigine dikkat çekti. Konusmasinda mevcut belediye baskani Muhammed Cevdet Orhan’a da on yil boyunca yaptigi hizmetler nedeniyle tesekkür eden Tavlasoglu, “Aziziyemizi esnaf akliyla görüp, tüccar olarak degerlendirip, mühendis akliyla yönetecegiz insaallah. Dün oldugu gibi bugünde belediyecilik hizmetlerinde hep daha yeni ve güncel hizmetleri veren Cumhur ittifakimiz 31 Mart seçimleri sonrasinda da daha güzel ve büyük projeler ile halkimizin hizmetinde olacaktir” dedi.



Yurdagül; Türkiye Cumhur Ittifaki Ile Daha Da Büyüyecek

Türkiye’nin Cumhur ittifaki yönetiminin uyumu sayesinde belediyecilik çalismalarinda basari gösterdigini anlatan MHP Erzurum Il Baskani Adem Yurdagül, “Ittifakimizin ruhu ve gücüyle, Aziziye için canla basla çalisacagiz. Bize verilen her yükü omuzlayacagimizdan kimsenin süphesi olmasin. Dün oldugu gibi bugünde, yarinda ittifakimiz ülkemizin gelecegine basarili kilmak için canhiras çaba gösterecektir” diye konustu.



Öz; Cumhurbaskanimizin Vizyonu Ile Yürüyoruz

Açilis konusmalarinda söz alan AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz’de yerel seçim sonuçlarinda büyük oy oranlari elde edeceklerinin sözünü verdi. Milletvekili Öz, “Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in vizyonu ve kararli tutumu bizlere ilham kaynagi olmaya devam ediyor. Hep birlikte daha büyük hedeflere dogru yürüyecegiz. Ülkemizi aydinlik yarinlara tasima azmimizi bir kez daha teyit ettik. Aziziye’de ve ülkemizde daha güçlü etkin bir çalisma yürütecegimize inaniyorum” seklinde konustu.



Küçükoglu; Türkiye Yüzyilini Insa Ediyoruz

AK Parti Erzurum Il Baskani Av. Ibrahim Küçükoglu açilis konusmasinda Cumhur ittifaki birlikteliginin ilk günkü askla devam ettiginin altini çizdi. Baskan Küçükoglu, Erzurum’da iktidarin baslattigi kalkinma hamlesinin büyük bir cosku ve heyecanla devam ettigini söyledi.

Küçükoglu, “Cumhur ittifakimiz ile birlikte yürüdügümüz bu kutlu davada, Türkiye yüzyilimizi insa etme azmiyle hareket ediyoruz. Hemserilerimizin büyük teveccühü ve coskusu bizi daha da cesaretlendiriyor. Gönül belediyeciligi siariyla yolumuza devam edecegiz” dedi.



Sekmen; Aziziyemize Dev Yatirimlar Gelecek

Son olarak söz alan Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani ve Cumhur ittifaki baskan adayi Mehmet Sekmen ise 2. Organize Sanayi Bölgesinin Ilica’da konumlandirilacagina isaret etti. Büyük bir kismi tamamlanan parselizasyonunun bitirildigi 2. OSB’de binlerce issize is imkani olacagini dile getiren Baskan Sekmen, “Sehrimizin batiya açilan kapisi olan Ilica mahallemizin yatirimlardan en yüksek düzeyde istifade edebilmesi için 2. OSB büyük bir sanstir. Büyük markalar buralarda 30 bine yaklasan istihdam sözünü verdiler. Çok kisa bir süre sonra açilisi tamamlanacak olan bu yatirimlar ile yalnizca Ilica mahallemiz degil Aziziye ve Erzurum’da ihtiyaç duyulan istihdamin büyük bir kismi tamamlanmis olacaktir. 31 Mart seçimleri sonrasinda sahlanisimiz devam edecektir” dedi.

Cumhur ittifaki Seçim Koordinasyon Merkezinin açilisi kurdela kesimi ile devam etti. Yogun ilginin oldugu açilis töreni miting havasinda gerçeklesti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile