MKE Ankaragücü Ile Is Bankasi Arasinda Sponsorluk Anlasmasi Imzalandi

MKE Ankaragücü ve Is Bankasi arasinda ’Maximum Ankaragücü Kredi Karti’ sponsorluk anlasmasi imzalandi.

MKE Ankaragücü, Is Bankasi ile sponsorluk anlasmasi imzaladi. Eryaman Stadi’nda düzenlenen imza törenine Kulüp Baskani Faruk Koca, Is Bankasi Ankara 1. Satis Bölge Müdürü Hüseyin Aslan ve Sube Müdürü Selçuk Arzik katildi.



“Ne kadar alisveris o kadar Ankaragücü’ne katki demek”

MKE Ankaragücü camiasindan gelen talepler dogrultusunda günlük hayatta kullanilan kredi kart sisteminin Ankaragücü logosu ile kullanma beklentisini Is Bankasi ile imzalanan anlasma ile gerçeklestirdiklerini dile getiren MKE Ankaragücü Kulübü Baskani Koca, "Türkiye’nin en önemli bankalarindan olan Is Bankasi ile yaptigimiz görüsmeler neticesinde son asamaya geldik. Camianin bekledigi Ankaragücü armali Is Bankasi kredi kartinin kullanimi resmen baslamis olacak. Camiamizdan bekledigimiz bütün alisverislerini Ankaragücü logosu ile çikarilan Is Bankasi kredi karti ile yaparlarsa ayni zamanda bu harcama Ankaragücü’ne dönüs olacaktir. Ne kadar alisveris o kadar Ankaragücü’ne katki demek" ifadelerini kullandi.

MKE Ankaragücü ile Is Bankasi arasinda imzalaman anlasma ile taraftarlarin harcamalariyla taraftarlarin takimlarina destek olabilecegini belirten Is Bankasi Ankara 1. Satis Bölge Müdürü Aslan, “Türkiye’nin bankasi Is Bankasi ile Ankara köklü kulübü ve Cumhuriyet’in gücü MKE Ankaragücü’nün taraftarlarina özel ‘Maksimum Ankaragücü Karti’nin imza töreni ve lansman çalismasi için bugün burada diger burada bir araya gelmis bulunuyoruz. Ankaragücü taraftarlarina özel olarak sunulan tasarimi günde özel olarak hazirlanan Maksimum Ankaragücü kart ile taraftarlar alisverislerini hem takimlarina destek oluyor hem de Maksimum dünyasi akaryakittan seyahate kadar birçok sektörde sundugu firsat ve ayricaliklardan yararlanabileceklerdir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile