MKÜ'deki özel güvenlik görevlilerine eğitim verildi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'ndeki özel güvenlik görevlilerine, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü tarafından eğitim verildi.

Hatay Çevik Kuvvet Müdürl

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'ndeki özel güvenlik görevlilerine, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü tarafından eğitim verildi.

Hatay Çevik Kuvvet Müdürlüğü'nden Başkomiser Mehmet Emin Tekin ve polis memurları Erhan Şahin, Murat Parlak, özel güvenlik görevlilerine üniversitenin giriş ve çıkışlarında gerçekleştirecekleri kontroller, öğrenci ilişkileri hakkında bilgiler verildi.

Seminerde Hatay Çevik Kuvvet Müdürlüğü Başkomiser Mehmet Emin Tekin kurumda güvenliğin sağlanmasında sevgi ve saygının temel olduğunu vurgulayarak, "Güvenlik görevlileri olarak kurum çalışanlarına sevgi ve saygı ile yaklaşmazsak güvenlik ile sıkıntıları aşamayız. Sizlerin çalışma alanı üniversite oluyor. Yani eğitim kurumunda çalışıyorsunuz. Gençlerimizin yaş grubu 18-25 arası. Görev sırasında ne kadar hassas olmanız gerektiğini ortaya koyuyor. Giriş-çıkış kontrollerinde, kampus alanında yapacağınız denetimlerde özenli davranmak zorundayız. Gençler arasında çıkan tartışmalarda sağduyumuzu korumak zorundayız. Düzenlemiş olduğumuz bu seminer bilgilerin yeniden gözden geçirilmesi ve yeni bilgilerin edinilmesini sağlayacaktır." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile