Mmo’dan Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür Eğitimi

Mmo’dan Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür Eğitimi

MMO Samsun Şube Başkan Yardımcısı Özkan Er, LPG otogaz istasyonlarının yetkili kuruluşlar tarafından düzenli olarak denetlenmesi gerektiğini söyledi.

Makina Mühendisleri (MMO) Odası Samsun Şubesi, kendisine bağlı Çorum İl Temsilciliği’nde “LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür Eğitimi” düzenledi.

MMO MİEM Kurs Eğitmeni Mak. Müh. Seyit Ahmet Kurnaz tarafından verilen eğitime Samsun ve Çorum’dan 19 makine mühendisi katıldı.

Kursun sonunda yapılacak olan sınavda başarılı olan katılımcılara “LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür Yetki Belgesi” verilecek.

Kursla ilgili bilgi veren MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Er, şube olarak üyelerin beklentisi ve gelişmeler doğrultusunda MİEM Kursları düzenlediklerini, bu kurslar ile üyelerin donanımlarını artırmaya çalıştıklarını, LPG otogaz istasyonları sorumlu müdürlüğünün insan can ve mal güvenliği açısından ciddi sorumluluklarının bulunduğunu, istasyonların standart ve yönetmeliklere uygun işletilmesinden, gerekli önlemlerin alınması ve uygulanmasından müdürün sorumlu olduğunu vurguladı. Er, “LPG otogaz istasyonları yetkili kuruluşlar tarafından düzenli olarak denetlenmeli” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile