Mobil Kuaför Hizmeti Bayramda Da Yollarda

Mobil Kuaför Hizmeti Bayramda Da Yollarda

İçel Büyüksehir Belediyesinin ‘mobil kuaför’ hizmeti Kurban Bayrami’nda da vatandaslara hizmet götürmeye devam etti. Kirsalda kuaförü olmayan ya da kuaföre gidemeyenler için hizmet veren mobil kuaför araci, bayramda da mahalle mahalle gezerek, vatandaslarin ayagina gittigi ifade edildi.

Her zaman oldugu gibi Kurban Bayrami’nda da mobil kuaförde vatandaslara saç kesimi, saç boyasi, ve tiras yapiliyor. Kullanilan makas, ustura, tarak ve cimbiz gibi ekipmanlar titizlikle her kullanim sonrasi dezenfekte ediliyor. Kadinlar ve erkekler için ayri ayri bölümleri bulunan araçta, belediyenin usta berber ve kuaförleri, kadinlar, erkekler ve çocuklarin saç kesimlerini gerçeklestiriyor. Mobil kuaför araci ile berber veya kuaför olmayan yerlesim yerlerinde verilen hizmetle, maddi yönden de vatandaslar büyük bir yükten kurtarilmis oluyor.

“Yillarca alamadigimiz hizmetleri Vahap Seçer Baskanimizin sayesinde aldik”

Dalakderesi Mahalle Muhtari Muzaffer Çelen, verilen hizmetten duyduklari memnuniyeti ifade ederek, “Herhalde Türkiye’de birkaç belediyede var bu mobil kuaför hizmetleri. Gidemeyenler var, yaslilarimiz var, gidip de berberi bilmeyenler bile var. Geliyorlar burada rahat rahat tiraslarini oluyorlar. Sag olsun Baskanimiza da bir dua ediyorlar. Herkes isine, gücüne bakiyor. Hem vakitten de kazanmis oluyorlar. Bu hizmeti sunan basta Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer’e ve ekibine çok tesekkür ediyoruz. Herkes bu isten memnun, bizler de memnunuz. Baskanimizin hizmetleri sadece kuaför ile de kalmiyor masallah. Altyapi olsun, yollarimiz olsun her konuda sag olsun Baskanimiz bizim yanimizda. Gerçekten diyorum biz yillarca alamadigimiz hizmetleri Vahap Seçer Baskanimizin sayesinde aldik mahallemize” dedi.

Dalakderesi’nde yasayan ve mobil kuaför hizmetinden faydalanan Necla Kiliç ise “Mobil kuaför hizmetini çok güzel buldum ve çok memnunum. Çok iyi bir his. Daha önce saçimi kendim kesiyordum, bir yere gidemiyordum. Çok iyi oldu, çok memnun olduk, çok tesekkür ederiz. Mobil kuaförden çok memnun kaldim. Vahap Baskanimiza da bu hizmetleri sundugu için çok tesekkür ederim. Saçlarim da güzel oldu” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile