'Mobilya Sektöründe İhracatta Güçbirliği' Projesi

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığınca (ATSO) hazırlanan ve Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen "Mobilya Sektöründe İhracatta Güçbirliği" Projesi kapsımında bir grup iş adamı Libya'da düzenlenen mobilya fuarına katıldı.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, yaptığı yazılı açıklamada Trablus kentinde 19-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen ve Amasya'dan 8 iş adamı ve ATSO Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Ergen'in katıldığı fuarı değerlendirdi.
Fuarda, bir çok iş adamı ve mobilyacıyla bir araya gelinerek yararlı girişimlerde bulunulduğunu ifade eden Kırlangıç, Amasyalı iş adamları ile Libya İş Adamları Konseyi arasında ticari ilişkileri geliştirmek adına karşılıklı anlaşma imzalandığını kaydetti.

Atılan imzaların ihracat firmaları için önemli bir adım olduğuna işaret eden Kırlangıç, şöyle devam etti:
"Amasya Ticaret ve Sanayi Odası'nın hazırladığı Ekonomi Bakanlığı destekli ​Uluslararası Rekabeti Geliştirme Projesi (URGE) kapsamında geliştirilen söz konusu projenin faaliyetleri 3 yıl boyunca devam ettirilecek. Proje yararlanıcı firmalarının söz konusu proje ile önemli kazanımlar elde edeceğine inanıyorum."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile