Mobilyacılar MODEKO ile zirve yolunda

Dünyadaki ekonomik krizi lehine çevirmesini bilen Türk mobilya sektörü, şimdi de zirveye koşuyor. bu sene 22.si düzenlenecek olan İzmir Mobilya Fuarı

Dünyadaki ekonomik krizi lehine çevirmesini bilen Türk mobilya sektörü, şimdi de zirveye koşuyor. bu sene 22.si düzenlenecek olan İzmir Mobilya Fuarı (MODEKO)'nda, sektör profesyonellerinden oluşan yüzlerce yabancı alım heyeti ağırlanacak. Yer tahsislerinin yüzde 80'inin tamamlandığını belirten Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, Uluslararası İzmir Fuar Alanı'ndaki hollerin tamamının kullanılacağını söyledi.

6-10 Nisan 2011 tarihlerindeki fuarda sektör temsilcileri, son trendleri stantlarına taşımak için hummalı bir çalışmanın içine girdi.

Genel Müdür Eyigele, yurtdışı temsilcilikleriyle İzmir Mobilya Fuarı'na tamamı sektör profesyonellerinden oluşan 500 kadar alım heyeti getirmeyi planladıklarını söyledi. Uzun yıllardır başarıyla düzenlenen MODEKO'nun, sektörle birlikte ortaya koydukları bir marka olduğunu belirten Eyigele, bu marka altında ürününü sergileyecek temsilcilerin, özgün eserlerini stantlarına taşıyacağını ifade etti. Nuray Eyigele, hazırlıkları devam eden fuarla ilgili şu bilgileri verdi: "Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonelleri ziyaret edecek. Yurtdışından alım heyetlerinin organizasyona katılımını sağlamak için Mısır, Azerbaycan, İran ve Ukrayna temsilciliklerimiz, önemli çalışmalara imza atacak. Geçen yıl hedef pazar olarak seçtiğimiz İran, Mısır, Libya, Azerbaycan, Gürcistan, Suriye ve Lübnan'dan gelen alım heyetleri, mobilyacılarımızı memnun etti. Bu pazarlardaki ağırlığımızı arttırmak için yine aynı ülkelerden alım heyetlerini ağırlayacağız. Sektörel oda ve derneklerimizle oluşturacağımız yurtiçindeki alım heyetlerinin ulaşımıyla ilgili çalışmalarımız sürüyor."

Fuar kapsamında "En İyi Stant" yarışması yapılacak, sektörel konferanslar verilecek. Büro mobilyaları, fabrikasyon ürünler ve avangart mobilyaların sergileneceği fuar ilk dört gün saat 20.00, 10 Nisan 2011'de ise 19.00'a kadar ziyaret edilebilecek.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile