Mobilyanin Kalbi Izmir'de Atacak

Mobilyanin Kalbi Izmir'de Atacak

Izmir’de, 4-10 Mart tarihleri arasinda düzenlenecek Mobilya Lansman Günleri ile Türkiye genelindeki mobilya toptancilari kentte bulusacak. IZMOP Baskani Özcan, “Izmir’in mobilyasini önce Türkiye, sonra dünya taniyacak. Mobilyanin kalbi Izmir’de atacak” dedi.

Izmir Mobilya Pazarlamacilar Dernegi (IZMOP), 4-10 Mart tarihleri arasinda kentte Mobilya Lansman Günleri düzenleyecek. Izmir’de mobilya üretimi yapan 60 firmanin katilimiyla düzenlenecek lansmanla, Türkiye genelindeki mobilya toptancilari kentte bulusacak. Lansmanla Izmir’e gelen toptancilar, 60 firmayi ziyaret ederek Izmir mobilyalarinin üretim alanlarini gezecek.

"Mobilya toptancilarini Izmir’de agirlayarak ulusal boyutta ses getirecegiz"

Izmir’in mobilyalarini önce Türkiye’ye sonra dünyaya tanitacaklarini ifade eden IZMOP Baskani Askiner Özcan, “Sektör temsilcileri olarak çok iddiali ve heyecanliyiz. Hedefimiz; Izmir mobilyasini önce Türkiye’de, sonra dünya da pazarlamak. Indirim günleri ile mobilya perakende sektöründe bir hareketlilik saglayarak sektöre can suyu verdik. Lansman günlerimiz Tüm Türkiye genelindeki mobilya toptancilarini Izmir’de agirlayarak ulusal boyutta ses getirecegiz. Sektörümüzün tüm paydaslarini bu anlamli kampanyaya destek vermeye davet ediyorum” ifadelerini kullandi.

IZMOP’un, toptan pazarlama mesleginin en basarili isimlerinin destegi ile kuruldugunu ifade eden Özcan, sözlerini söyle sürdürdü:

“Bu tanismalar vesilesi ile potansiyel is hacmimizi arttirmak istiyoruz. Bu kazanimlar; isletmelerimizin, sehrimizin, ülkemizin mobilya sektöründe hak ettigi potansiyeline ulasmasini saglayacaktir."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile