Moda Sahnesi Yeni Sezona 'Iki Kore'nin Birlesmesi' Oyunu Ile Basliyor

Moda Sahnesi Yeni Sezona 'Iki Kore'nin Birlesmesi' Oyunu Ile Basliyor

Istanbul Anadolu Yakasi’nin en önemli kültür sanat merkezlerinden Moda Sahnesi, yeni tiyatro sezonunu "Iki Kore’nin Birlesmesi" oyunuyla karsiliyor. Jol Pommerat’in yazdigi "Iki Kore’nin Birlesmesi", 7 Eylül’de yapacagi prömiyer ile seyirci ile bulusacak. Eylül ayi boyunca sahnelenecek oyunun biletleri Biletinial’da satisa sunuldu.

Moda Sahnesi, yeni sezonu "Iki Kore’nin Birlesmesi" oyunu ile açiyor. Güncel Fransiz Tiyatrosu’nun en önemli isimlerinden Jol Pommerat’in yazdigi “Iki Kore’nin Birlesmesi”, 7 Eylül’de yapacagi prömiyer ile seyirci ile bulusacak. Oyunun biletleri Türkiye’nin teknoloji odakli, lider online etkinlik biletleme plaftormu Biletinial’da satisa çikti.

Mine Çerçi’nin dilimize çevirdigi oyunu Kemal Aydogan yönetiyor. Kalabalik bir kadroya sahip olan oyunda, Neriman Ugur, Levent Tülek, Sedat Kalkavan, Asiye Dinçsoy, Reyhan Özdilek, Melek Ceylan ve Damla Pehlevan yer aliyor. Oyunun tasarimini Bengi Günay, isik tasarimini Irfan Varli, kontak dogaçlama çalismalarini ise Dilan Yogun üstleniyor. Müzikler ve sarki düzenlemeleri de Damla Pehlevan’a ait. 7 Eylül’deki prömiyerinin ardindan oyun, 8,9,10,12,13 ve 14 Eylül’de sahnelenecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile