Moda Ve Hazır Giyim Federasyonundan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF) Başkanı Hüseyin Öztürk, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay'ı ziyaret etti.

Öztürk, ziyarette yaptığı konuşmada, federasyon olarak her ay bir derneğin ev sahipliğinde toplandıklarını söyledi.

Sektörel anlamda genç nüfusa iş istihdamı, girişimcilik, ihracat gibi önemli adımlar attıklarını belirten Öztürk, "Bu ülkenin en önemli sorunlarından biri istihdam ve ticaret. Gazeteciler Cemiyetinin verdiği desteklerden dolayı çok memnunuz" dedi.

Gaziantep'in üretimde Türkiye'ye örnek bir şehir olduğunu kaydeden Öztürk, şöyle konuştu:

"Son dönemlerde kentte ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Eleman sıkıntısı var. Üretilen mallar Çin malı muamelesi görüyor. Bu şehirde Avrupa standartlarında üretimler yapmak istiyoruz. Sizlerin de bu konuda desteklerini bekliyoruz."

Gaziantep Penye Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği Başkanı Mehmet Haskaya da hazır giyim sektörünü kentte lokomotif haline getirmek istediklerini dile getirerek, "Türkiye'deki bütün tekstil temsilcilerini şehrimize davet edip hep birlikte bu sektörü nereye götürebileceğimizi tartışarak eksikliklerimizi tespit etmeyi planlıyoruz. Ne kadar çalışırsak çalışalım kendimizi ancak basın yoluyla tanıtabiliriz. Bunun için de basın mensuplarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile