Modaci Demiray'dan Milano'da Moda Sov

Modaci Demiray'dan Milano'da Moda Sov

Milano Moda Haftasina katilan Recep Demiray, defilede özel tasarimlarini sergileyen modacilar arasinda yer aldi. Demiray yaptigi açiklamada “Cumhuriyetimizin 100. yilinda böyle büyük bir organizasyonda ülkemi temsil ettigim için çok gururlu ve mutluyum” dedi.

Moda dünyasinin önemli bulusma noktalarindan biri olan Milano Moda Haftasi, 21-25 Eylül tarihleri arasinda gerçeklestirildi.

Aralarinda dünyaca ünlü markalarin da yer aldigi pek çok firmanin etkinliklerine sahne olan moda haftasinda, özel tasarimlarini sergileyen isimlerden biri de ünlü modaci Recep Demiray oldu. Tarihi Barozzi Sarayi’nda gerçeklestirilen defileye aralarinda elestirmenlerin de oldugu 300’e yakin özel davetli katildi.

Recep Demiray imzasini tasiyan 15 özel tasarim, ’Fashion in the city’ etkinligi çerçevesinde Italyan mankenler tarafindan sergilendi. Defile sonunda konuklarini selamlayan Recep Demiray, büyük alkis aldi.

Ünlü modacilarin, markalarin ve tasarimcilarin bir araya geldigi bu global etkinlikte yer almaktan dolayi büyük mutluluk duydugunu belirten Recep Demiray, “2024 yaz koleksiyonumu Milona Moda Haftasinda, hem de Cumhuriyetimizin 100. yilinda denk gelen anlamli bir zamanda sundugum için çok gururlu ve mutluyum. Bundan sonraki çalismalarimda her yil farkli cografyalarda ülkemi temsil etmeyi hedefliyorum. Türk modasi dünya markasi olacak bir nitelige sahip, çok kaliteli ve sira disi ürünler üretiyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile