Modeko Fuar Alanına Sığmıyor

Modeko Fuar Alanına Sığmıyor

Yerli mobilya imalatçısının üretim gücünü ortaya koyduğu Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları (MODEKO) Fuarı ilgi görmeye devam ediyor.

Özellikle son üç senedir İzmir Uluslararası Fuar Alanı`na sığmayan organizasyon, 2012`de de alan sıkıntısı yaşayacak. KOSGEB, İZTO, EBSO ve İzmir Mobilyacılar Odası işbirliğiyle fuarı düzenleyen Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, 4-8 Nisan 2012 tarihinde gerçekleşecek organizasyon için yer tahsislerinin tamamlandığını açıkladı. Yerli mobilyacıların özel tasarımları ile üretim güçlerini bu organizasyonda ortaya koyduğunu anlatanEyigele, şöyle konuştu: "Onların kaliteden ödün vermeden ortaya koydukları hesaplı fiyatlar profesyonellerin ilgisini çekiyor. Fuarımız gerek katılımcılar gerek ziyaretçiler açısından kazançlı geçiyor. Kaybedeni olmayan organizasyonumuz ticaret hacmini yükseltiyor. Büyük ilgi gören fuarımız için yer tahsislerini tamamladık. Bahçe mobilyalarını açık alanda sergileyeceğiz. 50 firmanın katılım taleplerini karşılayamadık. Katılımcı 200 firmamız ile MODEKO 2012`yi gerçekleştireceğiz."Büro mobilyaları, fabrikasyon, el ürünleri ve aksesuar ürünleri ayrı bölümlerde fuarda ziyaretçilere sunulacak. Kurulacak standlarda modern ve klasik mobilyalar, eskitme ve modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis mobilyaları, mutfak mobilyası, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarları ile aydınlatma ekipmanları sergilenecek. Başta İzmir, İstanbul, Bursa, Ankara, Manisa, Balıkesir ve Eskişehir olmak üzere Türkiye`nin dört biryanından organizasyon ziyaret edilecek. Yurt içi ve yurt dışından alım heyetlerinin İzmir`e gelmesi için bazı kolaylıklar sağlayacak olan Efor Fuarcılık, zincir mağazaların yetkilileri, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya mağazalarının sorumlularına özel davetiyeler gönderdi. İran, Azerbaycan, Irak ve Ürdün`de temsilcilikleri kanalıyla tanıtım çalışmalarını sürdüren Efor Fuarcılık, hedef ülkeler olarak seçtiğiNijerya, Hindistan, Güney Afrika, Polonya, Bulgaristan, Rusya ve Gürcistan`da özel çalışmalar yürütüyor

4- 8 Nisan 2012 tarihlerinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı`nda 5 gün süre ile gerçekleşecek fuar 11:00 - 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile