Modifiye Tutkunlari Eserlerini Sergiledi

Modifiye Tutkunlari Eserlerini Sergiledi

Bursa’da modifiye tutkunlari bir araya geldi. Birbirinden farkli göz alici araçlarin bulundugu etkinlikte katilimcilar kendi eserlerini sergiledi. Etkinlikte, bir otomobil sürücüsü, otomobiline bagladigi televizyonda arkadaslari ile film izledi.

Bursa’da modifiye tutkunlari BUTTIM Fuar Alani’nda bir araya geldi. 100’ün üzerinde katilimci, kendi eserlerini sergiledi. Kalp desenli direksiyonu olan otomobil, air süspansiyonlu TOGG ve egzozlarindan alev çikartan otomobiller dikkat çekti. Bir modifiye tutkunu ise, aracina taktirdigi televizyonda arkadaslari ile beraber film izledi.

“TOGG’un sedan modelini bekliyorum”

TOGG marka otomobiline air süspansiyon yaptiran Hüseyin Karaoglan, “Herkeste olmayan arabayi yapmayi tercih ettim. Çekilise ilk katildik, sonra beklemeye basladik. Otomobili aldigim ilk gün ‘Bu araca air süspansiyon yapmaliyim’ dedim. Yaptirdim ve çevremdeki arkadaslarimdan olumlu dönüs aldim. TOGG fabrikasindan da bizzat olumlu yanit aldim” diye konustu.

Öte yandan, otomobiline 150 bin lira harcama yaptigini belirten Sude Duran, “Buraya eglenmeye geldim. Kadin sürücü oldugum için güzel tepkiler ile karsilasiyorum, egleniyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile