Modifiyeli Araç Tutkunlari Menemen'de Bulustu

Modifiyeli Araç Tutkunlari Menemen'de Bulustu

Menemen Belediyesi’nin katkilariyla düzenlenen Menemen Garage Modifiyeli Araba Festivali’ne 750’in üzerinde araç katildi. Modifiyeli araç tutkunlariyla drift atan Pehlivan, “Gençlerimizin oldugu her yerde olmaya devam edecegiz” dedi.

Menemen Belediyesi, pazar günü modifiyeli araç tutkunlarini Menemen’de bulusturdu. Ulukent Eshot Garaji’nda düzenlenen Menemen Garage Modfiyeli Araba Festivali’ne 750’in üzerinde araç katildi.

Modifiyeli, klasik ve yüksek performansli araçlarin görücüye çiktigi festivalde, farkli modellerdeki aksesuar ve ses sistemleri de ziyaretçilerin ilgisini çekti. Festival çerçevesinde, Desibel Yarismasi, Avrupa Güzellik Yarismasi ve Tofas Güzellik Yarismasi gerçeklestirildi.

Otomobil tutkunlari M. Enes Açma, Mesut Suda, Oral Güler’in onur konugu olarak katildigi festivalde, Dj Bensu ve Dj Janti alani dolduran kalabaligi costurdu. Festival alanina ünlü fenomen Tanju Akdogan’in büyük ödüller alan tiri ile giris yapan Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, çevredeki vatandaslarin büyük sevgisiyle karsilandi. Modifiyeli arabalari tek tek gezen Pehlivan, gençlerin drift yapma talebini de geri çevirmedi. Pehlivan festivale gelen annelerin de anneler gününü kutlamayi ihmal etmedi.

‘Gençlerin yanindayiz’

Böylesine güzel bir organizasyonu Menemen’de yapiyor olmaktan dolayi çok mutlu oldugunu dile getiren Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, “Pandemi nedeniyle uzun zamandir zor günler yasadik. Özellikle genç kardeslerimiz bu tür bulusmalara hasret kaldi. Geçtigimiz yil Seyrek ve Yahselli’de otomobil yarislari düzenlememizin ardindan simdi de Modifiyeli Araba Festivalimizle bir aradayiz. 7’den 70’e herkes burada. Bu konuda ne kadar dogru bir karar verdigimizi yasanan kalabalikla görmüs olduk. Gençlerimizin oldugu her yerde olmaya devam edecegiz. Festivalin mimarlarindan olan Menemen Garage ekibi basta olmak üzere katilim saglayan herkese çok tesekkür ediyorum” dedi.

Aksama kadar süren festival, Desibel Yarismasi, Avrupa Güzellik Yarismasi ve Tofas Güzellik Yarismasi’nda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardindan sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile