Moni Keman Dörtlüsü Verdigi Konserle Kulaklarin Pasini Sildi

Moni Keman Dörtlüsü Verdigi Konserle Kulaklarin Pasini Sildi

Kastamonu Üniversitesi ile Kastamonu Il Kültür ve Turizm Müdürlügü isbirliginde düzenlenen Moni Keman Dörtlüsü konseri, davetlilerden büyük begeni topladi.

Kastamonu Üniversitesi Egitim Fakültesi ile Kastamonu Il Kültür ve Turizm Müdürlügü isbirliginde Moni Keman Dörtlüsü konseri düzenlendi.

Rifat Ilgaz Kültür Merkezinde gerçeklestirilen müzik ziyafetinde, Moni Keman Dörtlüsü tarafindan oda müzigi konseri verildi.

Eglenceli geçen konserde Moni Keman Dörtlüsü unutulmaz bir an yasatirken vatandaslardan büyük ilgi gördü. Konserde "Grave", "Allergo", "Lorgo e Staccato", "Adagio", Lento Espressivo" besteleri çalindi. Ayni zamanda konserin sonunda bazi bölgelere ait büyük ceviz, misket, vardar ovasi, tamzara gibi yöresel ezgiler de kulaklarin pasini sildi.

Moni Keman Dörtlüsü Oda Müzigi Konserini veren Hüseyin Uysal, Elif Selenga Yilmaz, Samet Çetiner ve Metin Buzdugu’nun performansi davetliler tarafindan büyük alkis aldi. Konseri, Kastamonu Il Kültür ve Turizm Müdürü Fahrettin Senoglu, bazi fakültelerin dekanlari, ögretim görevlileri, ögrenciler ve vatandaslar dinledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile