Morbit Obez Hastaya, Akülü Tekerlekli Sandalye

Acıpayam'da dört yıldır yakalandığı fil hastalığı nedeniyle evden dışarıya çıkamayan 65 yaşındaki Necla Erdem'in yüzünü hayırsever iş adamı güldürdü.

Kilosu 160'a çıkan Necla Erdem, gördüğü tedavi ile 140 kiloya düşerken, Denizli'de isminin açıklanmasını istemeyen bir iş adamı tarafından bağışlanan akülü tekerlekli sandalye ile evinden dışarı çıkmaya başladı.

Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Necla Erdem teyzenin artık özgürce gezebileceğini belirterek, "Denizli'de isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir vatandaşımız kendi imkanlarıyla aldığı akülü tekerlekli sandalyeyi Necla Erdem teyzeye vererek büyük bir mutluluk yaşamasına vesile olmuştur. Tekerlekli sandalyeye kavuşan Necla teyzenin mutluluğu tarif edilemez olup ilk olarak engel olmadan dışarıya çıkıp etrafı seyredebilmesi bize büyük bir mutluluk yaşatmıştır" diye konuştu.

Necla Erdem de duyduğu mutluluğun tarifsiz olduğunu belirterek, "Uzun zamandan beri hayal ettiğim buydu. Beni sevindiren kardeşimizden Allah razı olsun. Allah da onun yüzünü güldürsün. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile