Moto Kuryelere Bayram Hediyesi

Moto Kuryelere Bayram Hediyesi

Vigo ‘Dünya Motosiklet Günü’ kapsaminda tüm markalarda çalisan moto kuryelere motor yagi hediye etti.

Hizli teslimat sektörünün önde gelen markalarindan Vigo, 21 Haziran ‘Dünya Motosiklet Günü’ kapsaminda gerçeklestirdigi etkinlikte moto kuryelere motor yagi dagitti.

Firmanin ise alim merkezi önünde moto kuryeler tarafindan uzunca kuyruk olustu. Diger markalarda çalisan kuryelerin de katildigi etkinlikte, bini askin kurye yer aldi. Her yil ‘Dünya Motosiklet Günü’nü kutladiklarini belirten moto kuryeler, motor yagini aldiklari için mutlu olduklarini söyledi.



“Her markada çalisan moto kuryeler motor yaglarini alabiliyor”

Vigo’nun Dünya Motosikletler Günü’nü kutladiklarini belirten moto kurye Feridun Musuk, “Her sene böyle etkilinler oluyor, bizlerde katiliyoruz. Her markada çalisan moto kuryeler, buradan motor yaglarini alabiliyor” seklinde konustu.

“Motor yagimizi aldik mutluyuz”

Dünya Motosikler Günü’nü kutladigini belirten moto kurye Safiye Öztürk, “Bizde bu vesileyle buraya geldik motor yagimizi aldik mutluyuz” dedi.

“Bu tarz etkinlikler bizim için önemli”

Her sene oldugu gibi bu senede Dünya Motosikletler Günü’nü kutladiklarini ifade eden moto kurye Osman Sayar, “Bu tarz etkinlikler bizim için önemli. Sirketimiz bizi unutmadi tüm moto kuryeler buradan yaglarini alabilirler. Moto kuryelerin kask eldiven gibi ekipmanlarini takmalarini tavsiye ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile