Motokuryenin Ölüme Neden Olan Firari Sürücü Her Yerde Araniyor

Motokuryenin Ölüme Neden Olan Firari Sürücü Her Yerde Araniyor

Denizli’de siparisi teslim etmeye giderken, hatali sollama yapan otomobilin çarpmasi sonucu hayatini kaybeden motokuryenin ölümüne neden olan sürücü her yerde araniyor. Kazanin ardindan olay yerinden kaçan ve kisa bir süre sonra yakalanan araç sahibi kadinin, kaza aninda yolcu konumunda bulundugu ögrenildi.

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bagli Kinikli Mahallesi Üniversite Caddesi’nde meydana gelen kazada; bir dönercide çalisan 25 yasindaki motokurye Aziz Soysaç, saat 01.00 siralarinda gelen paket siparisini yerine ulastirmak için 20 ALJ 110 plakali motosikletiyle yola çikti. Aziz Soysaç, kullandigi motosikletle seyir halindeyken Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliye Camisi yakinlarinda karsi yönden gelen ve hatali sollama yaptigi ileri sürülen 34 CNM 885 plakali Opel marka otomobille kafa kafaya çarpisti.

Çarpmanin siddetiyle savrularak otomobilin ön camini parçalayan Aziz Soysaç agir yaralanirken; paramparça olan motosikletinin parçalari ise 50 metrelik bir bölgeye saçildi. Kazanin ihbar edilmesi üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Durumu agir olan Aziz Soysaç, saglik ekiplerinin yaptigi ilk müdahalenin ardindan Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne kaldirildi. Motokurye, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

Ekmek parasi için çalisan motokurye Aziz Soysaç’in ölümüne neden olan sürücü, kazanin ardindan olay yerinde firar etti. Bölgeden yaya olarak uzaklasan, araçta telefonu ve ruhsati bulunan Nevin G. ise ekiplerin çevrede yaptigi arastirma sonucu yakalanarak gözaltina alindi. Araç sahibi Nevin G.’nin kaza aninda araçta yolcu konumunda bulundugu ifade edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile