Motorize Narkotim Ekipleri Uyusturucu Tacirlerine Göz Açtirmayacak

Motorize Narkotim Ekipleri Uyusturucu Tacirlerine Göz Açtirmayacak

Samsun Il Emniyet Müdürlügü tarafindan olusturulan Narkotim ekipleri, uyusturucu ile mücadele kapsaminda 7/24 hizmet verecek.



Uyusturucuyla mücadele çalismalarinin, daha etkin ve kararli bir sekilde sürdürülmesi, suçun olusmasinin önlenmesi, madde bagimlilari ve sokak saticilari üzerinde baski olusturmak ve narkotik maddelerin sokak düzeyinde ulasilabilirliginin engellenmesi amaciyla, Samsun Il Emniyet Müdürlügü bünyesinde Il Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’in koordinesinde Narkotimler kuruldu. Narkotim ekipleri, sehrin birçok noktasinda toplumu, özellikle de gençleri uyusturucu illetinden korumak adina, 7/24 zehir tacirlerinin pesinde olacak.

Il Emniyet Müdürlügünden konu ile alakali yapilan yazili açiklamada, “Uyusturucu suçlarinin önüne geçmek için vatandaslarin dijital ortamda seri bir sekilde ihbarda bulunmasi amaciyla ‘Uyuma’, gençlerimize yönelik düzenlenen ‘Narkorehber’, annelerimizin farkindaligini artirmak için ‘En Iyi Narkotik Polisi; Anne’, uyusturucu ticareti ve madde bagimlilik risk faktörlerini belirleme faaliyetlerinde kullanilabilecek bilgilere ulasmak amaciyla ‘Narkolog’ projeleriyle de tavizsiz bir sekilde uyusturucuyla mücadelemize devam edecegiz” ifadeleri kullanildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile