Motorlu Tasit Sürücü Kursiyerleri Uygulama Sinavinin Yeri Degisti

Motorlu Tasit Sürücü Kursiyerleri Uygulama Sinavinin Yeri Degisti

Motorlu tasit sürücü kursiyerleri uygulama sinavinin yapildigi güzergah degisti. Eski baslangiç noktasi Yeni Sanayi Sitesi önü olan uygulama noktasinin yeni yeri, Genç Osman Mahallesi Ögretmenevi mevki oldu.

Yeni sinav alanindaki kursiyerleri ve direksiyon egitimi veren hocalari ziyaret eden Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, sinava giren adaylara basarilar, egitmenlere ise kolayliklar diledi.

Eski baslangiç noktasinin degismesinin sürücü adaylari için önemli bir karar oldugunu söyleyen bir sürücü adayi, "Eski Eski Sanayi Sitesinin oldugu alanin dezavantaji suydu sürücü adayi, araci hareket ettirince daha sinav heyecanini üzerinden atamadan 20-30 metre sonra rampaya ve döner kavsaga geliyordu. Hal böyle olunca adaylar ilk hareket aninda heyecanlanip hata yapiyor ve sinavda basarisiz oluyordu. Yeni baslangiç noktasinin adaylara daha rahat bir kalkis imkâni sundugunu, adaylarin heyecanlarini üzerinden attiklarini ve trafik açisindan daha az risk barindirdigini söyleyebilirim" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile