Motoruyla 81 Ili Gezen Saliha Özkan'in Bingöl'den Paylastigi Video Milyonlari Asti

Motoruyla 81 Ili Gezen Saliha Özkan'in Bingöl'den Paylastigi Video Milyonlari Asti

Motoruyla il il gezerek Türkiye’nin dogal güzelliklerini sosyal medya hesaplarindan paylasan Saliha Özkan’in Bingöl’den çekip paylastigi video, milyonlarca izlenmeye ulasti. Sempatik tavirlari ile büyük begeni toplayan Bingöllü Ali Tuçdan, ’’Video sayesinde meshur olduk’’ dedi.

Motoruyla Türkiye’nin 81 ili gezip sosyal medya içerikleri üreten Saliha Özkan, ’’Tek kadin tek motor 81 il Türkiye’’ mottosuyla, ülkenin dogal güzelliklerini görüntülemeye devam ediyor. Geçtigimiz haftalarda yolu Bingöl’e düsen Özkan’in, Karliova ilçesinde bir petrol istasyonundaki adamla olan diyalogu sosyal medya hem gündem oldu hem de milyonlarca izlenmeye ulasti.

Geçtigimiz haftalarda videoyu sosyal medya hesabindan paylasan Saliha Özkan, ’’Motosikletimle tek basima Türkiye’nin 81 ilini gezerken Erzurum’dan Bingöl’e -20 derecelerde motosiklet sürdükten sonra Karliova’da bir benzinlikte ayak üstü sohbet ile içim isiniyor, günüm güzellesiyor” açiklamasinda bulunmustu.

Içleri isitan görüntünün ardindan IHA muhabirine açiklamalarda bulunan görüntüdeki Ali Tuçdan, videonun ardindan ilçede meshur oldugunu belirtti.

Tuçdan, ’’Otururken motorcu arkadas geldi, biz de merak ettik ve sormaya gittik. Yegenim bu kamera midir, yolu mu çekiyorsun derken bizi kayda almis demek ki. Bizi sosyal medyada paylasmis. Sokakta, caddede ‘Meshur olan amcamiz budur’ diyorlar. Hanim kizimizi da çok tesekkür ederim” diye konustu.

Özkan’in paylastigi video çesitli sosyal medya hesaplarinda milyonlarca begeni ve izlemeye ulasti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile