Motosiklet Kazasinda Hayatini Kaybeden Iki Genç Yan Yana Topraga Verildi

Motosiklet Kazasinda Hayatini Kaybeden Iki Genç Yan Yana Topraga Verildi

Denizli’de seyir halindeki motosikletin sollama yaptigi esnada önüne çikan otomobile çarpmasi sonucu meydana gelen kazada hayatini kaybeden iki genç, son yolculuklarina da yan yana ugurlandi.



Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi Acipayam Bulvarinda meydana gelen kazada; Zekeriya Akhan (21) yönetimindeki 34 VG 8057 motosiklet, bulvar üzerinde ilerlerken ayni yöne seyir halinde olan midibüsü geçmek istedi. Sollama yapan genç sürücünün kullandigi motosiklet, önüne çikan 20 ANA 451 plakali otomobile arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle motosiklet sürücüsü ve yaninda yolcu konumunda bulunan arkadasi Rahman Çabuk yola savruldu. Saglik ekiplerinin ilk müdahalede bulundugu iki genç, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Durumlari agir olan Zekeriya Akhan ve Rahman Çabuk, hastanede doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilmadi.

Gezinti için çiktiklari motosiklet kazasinda hayatlarini kaybeden Zekeriya Akhan ve Rahman Çabuk’un cenazeleri, PAÜ adli tip morgunda yapilan otopsi islemlerinin ardindan ailelerine teslim edildi. Çok yakin arkadas olan Zekeriya Akhan ve Rahman Çabuk için Güzelyurt Mahallesi’nde ögle namazina müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Iki gencin cenazeleri, kilinan cenaze namazinin ardindan Güzelyurt Mahalle Mezarliginda yan yana kazilan kabirlerde dualarla son yolculuklarina ugurlandi.

Cenaze islemleri boyunca her iki aileyi de yalniz birakmayan Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, cenaze töreninin ardindan evlerinde ziyaret ettigi ailelere taziye dileklerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile