Motosiklet Üzerinde Asi Oldular

Motosiklet Üzerinde Asi Oldular

Denizli Motosiklet Sürücüleri ve Spor Kulübü Dernegi (DMD) düzenlenen törenle açildi. Dernek üyesi motosiklet tutkunlari devam eden asi kampanyasina destek vermek için açilistan sonra asi oldu. Motosiklet sürücülerinin tercihi Biontech oldu.

Denizli’de motosiklet tutkunlarini bir araya getirmek, sosyal projelere destek olmak için, Gül Kinay baskanliginda Denizli Motosiklet Sürücüleri ve Spor Kulübü Dernegi (DMD) kuruldu. Dernek binasinin açilisi törenle yapildi. Açilis töreninin ardindan dernek üyesi motosiklet tutkunlari devam eden asi kampanyasina destek vermek için açilistan sonra asi oldu. Motosiklet sürücülerinin tercihi Biontech oldu. Denizli Motosiklet Sürücüleri ve Spor Kulübü Dernegi (DMD) Baskani Gül Kinay, devam eden asi kampanyasina destek vermek için açilista farkli bir etkinlik gerçeklestirmek istediklerini söyledi.

Iki yildan bu yana salgin hastaligin dünyayi kasip kavurdugunu tüm bunlara ragmen asi olmayanlarin, asi karsitlarinin var olduguna dikkat çeken Baskan Kinay, “Denizli’de motosiklete ilgi duyanlarin sayisi çok fazla. Bunun yaninda motosiklet kullanmayip, bizi, motosiklet kullanan arkadaslarimizi takip edenlerin sayida çok fazla. Dernegimizin kurulusu, binamizin açilisiyla ilgili törenden sonra asi olarak kampanya ya destek verdigimizi göstermek istedik. Asi karsitlarina en güzel cevabi vermek istedik. Açilisimizin ardindan üyelerimiz motosikletlerinin yaninda, motosikletlerinin üzerinde asilarini oldular. Farkindalik olsun istedik, dünyayi etkisi altina alan hastaliga dernek olarak bir kez daha dikkat çekmek istedik. Bundan sonraki zamanlarda özel günlerde, sosyal sorumluluk projelerinde dernegimiz çatisi altinda motosikletlerimizle yer almaya devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile