Motosiklet Yayaya Çarpti, O Anlar Güvenlik Kamerasinda

Motosiklet Yayaya Çarpti, O Anlar Güvenlik Kamerasinda

Antalya’da alt geçit girisinde yolun karsisina geçmek isteyen yayaya motosiklet çarpti. Yayanin metrelerce savruldugu kaza ani güvenlik kamerasina yansidi.

Kaza, saat 13.15 civari Antalya’nin Kepez ilçesi Yesilirmak Caddesi Giyaseddin Keyhüsrev Altgeçidi girisinde meydana geldi. Yasak olmasina ragmen alt geçit girisinde karsidan karsiya geçmek isteyen kimligi ögrenilemeyen bir kadina o sirada alt geçide girmek üzere olan Muhammet U. (54) idaresinde ki 07 GM 710 plakali motosiklet çarpti. Çarpmanin etkisiyle yaya metrelerce havaya savrulurken, motosiklet sürücüsü de kontrolünü kaybederek düstü. Motosiklet ise yaklasik 300 metre yolda sürüklendikten sonra alt geçidin duvarina çarparak durabildi.

Kaza ani güvenlik kamerasinda

Kazayi gören çevredeki vatandaslarin 112 Acil Çagri Merkezi’ne haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Motosikletin çarptigi kadin ve motosiklet sürücüsü Muhammet U. olay yerindeki ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Öte yandan kaza ani saniye saniye bir isyerinin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde yasak olmasina ragmen alt geçit girisinde yolun karsisina geçmek isteyen yayaya motosikletin çarpma ani yer aldi. Öte yandan kaza sonrasi yola savrulan yaya ve sürücüye çarpamamak için duran iki otomobilde maddi hasarli kazaya karisti. Sürücülerin refleksi muhtemel bir facianin önüne geçti.

"Büyük bir gürültü duyduk"

Büyük bir gürültü duyduklarini ve yola baktiklarinda ilk olarak motosikleti gördüklerini belirten Ahmet Yilmaz isimli esnaf, “Biz içerdeydik, gürültüye kostuk. Kaza esnasinda motorlu yerde yatiyordu. Sonra solumuza dönüp baktigimizda kadini gördük. Büyük ihtimalle karsidan karsiya geçiyordu. Kadin kafasindan yaralanmis, kanlar içerisindeydi. Birkaç nefes aldiktan sonra kendinden geçti. Herhalde öldü kadin. 5 dakika sonra ambulans geldi. Kadini sedyeye aldilar, kalp masaji yapiyorlardi. Vuran motorda büyük bir motor, yaris motoru herhalde” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile