Motosikletini, Kendisine 'Dur' Ihtarinda Bulunan Motorize Trafik Polisinin Üzerine Sürdü

Motosikletini, Kendisine 'Dur' Ihtarinda Bulunan Motorize Trafik Polisinin Üzerine Sürdü

Antalya’nin Alanya ilçesinde çevreyolunda trafik polisinin ’dur’ ihtarina uymayan motosiklet sürücüsünün kovalamaca anlari cep telefonu kamerasina yansidi. Trafik polisi, metrelerce süren takip sonunda sürücüyü yakaladi.

Olay, dün Alanya çevreyolunda meydana geldi. Çevreyolunda trafigi tehlikeye atacak sekilde seyreden bir motosiklet sürücüsünün pesine motosikletli trafik polisi takildi. Trafik polisi motosikletli sürücüye yaklasip dur ihtarinda bulundu. Motosikletli sürücü polisin ihtarini dikkate almayarak motosikleti polisin üzerine dogru sürdü. Trafik polisi ile motkosiklet sürücüsü arasinda metrelerce süren kovalamaca, yol ayriminda motosikletli sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybedip düsmesiyle sona erdi.

Trafik polisi ile motosikletli sürücünün kovalamaca anlari ise o esnada yolda olan baska bir otomobildeki yolcunun cep telefonu kamerasiyla kaydedildi. Cep telefonu kamerasina yansiyan görüntülerde polisin sürücüyü takibi ve sürücünün trafik polisinin üzerine hamle yaptigi anlar da görüntülere yansidi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile