Mourinho ve Milito'ya Oscar Ödülü

2009/10 sezonunun en iyilerini belirleyen İtalya Futbolcular Birliği'nden José Mourinho ve Diego Milito'ya ödül geldi.

İtalya Futbolcular Birliği, 2009/10 sezonunun en iyilerini belirlediği İtalyan Futbol Oscarları töreninde Inter'in forvet oyuncusu Arjantinli Diego Milito'yu yılın oyuncusu, şimdi Real Madrid'in başında bulunan eski Interli José Mourinho'yu ise yılın teknik direktörü seçti.

Reuters'in haberine göre, törende konuşan Milito, "Bu benim için çok büyük bir onur. 2010 yılı benim için her zaman unutulmaz olacak," dedi. Törene katılmayan ama bir video mesaj gönderen Mourinho ise, "Orada olmadığım için üzgünüm ama çarşamba günü Sevilla ile oynayacağımız kupa yarı final karşılaşması gelmeme engel oldu. Oscar almak harika çünkü benim için saygı duyulmak önemli. Özellikle rakiplerim tarafından. Serie A zor ve bunu uzaktan da görebiliyorum," ifadelerini kullandı.

Milito ve Mourinho geçtiğimiz sezon Inter'le Şampiyonlar Ligi dahil 3 kupa birden alarak kulüp tarihinde bir ilke imza atmış, tartışmasız biçimde dünyanın en başarılı takımı olarak kabul edilmişlerdi. Törende ayrıca Inter'in kalecisi Julio Cesar tekrar yılın kalecisi ödülünü alırken, Maicon'da yılın en iyi golü ödülünü aldı
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile