MSN konuşmaları ihaneti ortaya çıkardı

Tekirdağ'da sigortacılık yapan 52 yaşındaki Erdem Ferimaz, kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Nurhayat Ferimaz'ı elleriyle boğarak öldürdü.

  Tekirdağ ' da sigortacılık yapan 52 yaşındaki Erdem Ferimaz , kendisini aldattığını ö ; ne sü ; rdü ; ğü ; eşi 45 yaşındaki Nurhayat Ferimaz ' ı elleriyle boğarak ö ; ldü ; rdü ; .

Sabaha kadar , ö ; len eşinin cesedinin başında bekleyen ve sigara iç ; en Ferimaz , daha sonra savcılığa teslim oldu .

Olay , dü ; n gece Barbaros beldesine bağlı Gö ; zde Sitesi ' ndeki ç ; iftin yazlık evinde meydana geldi . Jandarmadaki ifadesinde eşini kendisini başka bir erkekle aldattığı iç ; in boğduğunu sö ; yleyen Ferimaz şunları sö ; yledi :
&ldquo ; Eşim ç ; ocuklarının yanına gidiyorum diye sık sık İstanbul ' a gidiyordu ve sü ; rekli İstanbul ' a gitmesinden şü ; phelendim . Telefon mesajlarını ve MSN yazışmalarını takip ettim .

' Ç ; ılgına dö ; ndü ; m '

Mesajlarından ve yazışmalarından eşimin hayatında başka bir erkek olduğunu ö ; ğrendim . Beni niye aldattığını sorduğum da ' Seni ilgilendirmez ben hayatımı yaşıyorum ' dedi . Ben de ç ; ılgına dö ; ndü ; m . Alkollü ; ydü ; m , boğdum ö ; ldü ; rdü ; m . Telefon ve bilgisayar yazışmalarına bakın her şeyi gö ; receksiniz . &rdquo ;



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile