Mudanya Belediyesi'nden Gençlere Kültür Ve Spor Merkezi

Mudanya Belediyesi'nden Gençlere Kültür Ve Spor Merkezi

Mudanya Belediyesi Ömerbey Mahallesi’nde, ilçe postane binasinin yaninda bulunan belediyeye ait alani, Cumhuriyet Gençligi Kültür ve Spor Merkezi olarak projelendirdi.

Mudanya Belediyesi Baskan Yardimcisi Nisa Kartaltepe ve Fen Isleri ile Kültür ve Sosyal Isleri Müdürlügü ekipleri ile bölgede incelemelerde bulunan Mudanya Belediye Baskani Hayri Türkyilmaz, Cumhuriyet Gençligi Kültür ve Spor Merkezi’nin kisa sürede düzenlenerek hizmete açilacagini söyledi.

Daha önce futbol sahasi olarak kullanilan alan, ihtiyaçlar dogrultusunda basketbol ve tenis sahasi olarak düzenlenecek. Ayrica gençlerin sosyallesip kültürel faaliyetlere katilabilecegi bir merkez olarak kente kazandirilacak. Her geçen gün Mudanya’ya çocuklarin ve gençlerin aktif olarak kullanacagi alanlar kazandirdiklarini ifade eden Baskan Türkyilmaz, “Biz en çok çocuklarin ve gençlerin belediyesiyiz. Yarinlarimizin mutlulugu adina planladigimiz bütün projeleri hayata geçiriyoruz. Mudanya’mizin gençleri bilgili, kültürlü ve saglikli bir nesil olarak gelecege hazirlanacak” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile