Mudanya Belediyesi Tse Güvencesinde

Mudanya Belediyesi Tse Güvencesinde

Türk Standartları Enstitüsü, Mudanya Belediyesi ile imzaladığı protokolle Belediye hizmetlerinin kalitesini artırmayı planlıyor.

 

A tipi muayene kuruluşları arasında tek kamu kuruluşu olan TSE , Mudanya Belediyesi ile protokol imzalayarak belediye sınırları içinde bulunan tüm asansörlerin TSE tarafından yıllık kontrole tabi tutulmasını sağlayacak .


TSE Bursa Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman Mudanya Belediyesi ile imzalanan protokolün bir ilk olduğunu belirterek , " Mudanya Belediyesi ile olan çalışmaların sürekli hale gelmesini istiyoruz . TSE olarak milli bir kuruluşuz . Bu sebeple Mudanya Belediyesi ile imzalamış olduğumuz protokolle ücretsiz hizmet vereceğiz . Mudanya halkı artık kontrol edilmiş kaliteli asansörleri rahatça kullanabilecek . Herkes için hayırlı olmasını diliyorum . " dedi .


Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ise " TSE , mevcut düzende kaliteyi oluşturan ve her dönemde kalitesini ispat etmiş olan bir kurumdur . TSE , her alanda işbirliği yapılmasını gerektiren bir yapıya sahiptir . Mudanya halkı ve ülkem adına teşekkür ediyorum başarılı çalışmaların bizlerle ve bizden başka ekiplerle de devam etmesini temenni ediyorum . " şeklinde konuştu .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile