Mudanya’da Yaz Seferberliği

Mudanya’da Yaz Seferberliği

Yaz mevsimiyle birlikte haşerelerin üremesini engellemeyi hedefleyen Mudanya Belediyesi ilçe merkezi ve bağlı köylerde ilaçlama çalışmalarına hız verdi.

Mudanya, Güzelyalı, Bademli, Has ve Ülkü mahallelerinde ve ilçeye bağlı köylerde ilaçlama yapan Büyükşehir ve Mudanya belediyeleri ekipleri, dere kenarları, su birikintileri ve yağmur suyu giderleriyle rögarlar ve çöp konteynırları ile deniz kıyıları ve plajları gece ve gündüz sürekli ilaçlayıp kene, karasinek, sivrisinek ile diğer haşerelerin üremelerini önlemeye çalışıyor.

Birkaç gruba ayrılan ilaçlama ekipleri yaz tatilinin başlamasıyla vatandaşların sıkıntısız bir tatil geçirmeleri için çaba sarf ediyor. Mudanya Belediyesi de kumsallarda temizlik çalışmalarını sürdürerek, vatandaşların kirlettikleri bölgelerin temizliğini yapıyor.

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, ”Bursa Büyükşehir Belediyesi bölgemizde sinek ve diğer haşerelerin üreyerek dağıldığı bölgeleri sürekli ilaçlıyor. Mudanya Belediyesi olarak bizler de ilaçlama çalışması yapıyoruz; ayrıca temizlik işleri ekipleri tarafından da sahillerimizi sürekli temizliyoruz. Belediye olarak vatandaşlardan isteğimiz, çöplerini gelişi güzel yerlere ve özellikle de kumsallara atmamaları” dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile