Mudanya'ya 12 Milyon Tl'lik İçme Suyu Yatırımı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya ilçesine şebeke suyu ulaştırılması için hayata geçirilen 12 milyon TL'lik sistem, törenle hizmete açıldı.

Bademli, Tepedevrent, Seçtepe ve Çağrışan su depoları ile Çağrışan pompa istasyonu sayesinde, bölgeye sağlıklı şebeke suyu verilmeye başlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Çağrışan Su Deposu ve Pompa İstasyonu'ndaki törende yaptığı konuşmada, merkeze sonradan bağlanan ilçe ve beldelerde son 3 yılda 540 milyon TL'lik yatırımı hayata geçirdiklerini bildirdi.

Bu altyapı yatırımlarının göz ardı edilmemesi gerektiğini vurgulayan Altepe, ''Sadece Mudanya bölgesine hizmet verecek su depoları, şebekeler ve pompa istasyonları için 12 milyon TL harcadık. Bursa genelinde 540 milyonluk bir altyapıdan söz ediyoruz. Bu kadar büyük yatırımlar ancak Büyükşehir imkanlarıyla sağlanır'' diye konuştu.

Altepe, konuşmaların ardından Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ve protokol üyeleriyle birlikte tesisin açılış kurdelesini kesti. Daha sonra sisteme enerjiyi verecek olan şalterin başına geçen Altepe, sistemi devreye aldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile