Mudanyali Çocuklar Ara Tatilde Doyasiya Eglendi

Mudanyali Çocuklar Ara Tatilde Doyasiya Eglendi

Mudanya Belediyesi, Çeksanat Tiyatro isbirligiyle çocuklara yariyil tatili hediyesi tiyatro etkinligi düzenledi. Don Quijote ile Dev Kurbaga oyunlari, Mütareke Meydani ve Ugur Mumcu Kültür Merkezi’nde Mudanyali çocuklarla bulustu.

Mudanya Belediyesi, ara tatile giren ögrencileri bu yil da eglenceli vakit geçirmelerini saglayacak etkinliklerle bulusturdu. Çocuklar, Çeksanat Tiyatro isbirligiyle düzenlenen tiyatro etkinliginde Don Quijote ile Dev Kurbaga oyunlarini, Mütareke Meydani ve Ugur Mumcu Kültür Merkezi’nde arkadaslariyla birlikte izlemenin keyfini yasadi. Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü ayrica hafta boyunca çocuklarin anneleriyle birlikte vakit geçirebilecegi sanat aktiviteleriyle dolu bir program hazirladi.

Ritim- perküsyon, zumba, resim mozaik, yoga, step-aerobik ve el sanatlari atölyelerinde çocuklar anneleri ve arkadaslariyla doyasiya eglendi. Etkinliklerde çocuklarla bulusan Mudanya Belediye Baskani Hayri Türkyilmaz “Her sey çocuklarimiz için, onlarin mutlulugu adina ne yapsak az. Mudanya’nin mutlu çocuklari mutlu ve huzurlu yarinlarin teminati olacaktir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile