Mudanyaspor‘da Olağan Kongre

Mudanyaspor‘da Olağan Kongre

Mudanyaspor Genel Olağan Kongresi‘nde Belediye Başkanı Hasan Aktürk, kulüp başkanlığına seçildi.

Şubat ayında yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile Mudanyaspor Başkanlığı‘nı devralan Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Mudanya Belediyesi Meclis Toplantı Salonu‘nda yapılan Mudanyaspor Olağan Genel Kurulu ile tekrar başkanlığa seçildi. Geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybeden Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ufuk Baki Altıkulaçoğlu‘nun yerine Birol Birinci‘nin eklendiği liste oy birliği ile seçildi. Divan başkanlığını Hüseyin Çelik‘in yaptığı ve 17 üyenin katıldığı Olağan Genel Kurul‘da seçilen listede Başkan Hasan Aktürk, Başkan Yardımcısı Dr. Kartal Saldırış, Münir Eroğlu, Çağlar Seven, Bilgi Ostaş, Uğur Gündüz, Metin Ayyıldız, Aydın Beki, Hüseyin Çelik, Talat Cantürk, Birol Birinci, Halim Konuk, Erdal Ergin, Erdoğan Oktay ve Murat Akın‘dan oluştu. Denetleme Kurulu ise Hasan Er, Cemal Onay ve Aydın Bahtiyar‘dan oluşurken Federasyon Temsilciliği‘ne ise Hüseyin Türker, Gürkan Bayraktar ve Maksut Koparan yer aldı.

"ADALET YERİNİ BULDU"

Bölgesel Amatör Lig (BAL) baraj maçlarında, Mudanyasporlu futbolcu Hakkı Çalışkaner‘in askerlik meselesi sebebiyle Amatör Futbol Disiplin Kurulu‘nun Mudanyaspor‘u hükmen mağlup saydığı karara itiraz edildiğini ve kararın bozulduğunu dile getiren Başkan Aktürk, "18 Mayıs Çarşamba günü Bursa Zaferspor ile Merinos sahasında Baraj terfi maçına çıkıyoruz. İstanbul Tahkim Kurulu‘nun vermiş olduğu karar doğrudur. Adalet yerini bulmuştur" dedi.

Mudanyaspor‘un içinde bulunduğu mali sıkıntının ise kısa sürede sona ereceğini söyleyen Aktürk, "Hayırsever iş adamlarımıza buradan tekrar teşekkür ediyorum. Çarşamba günü inanıyorum ki futbolcularımız bal gibi bir galibiyet alacaklar" şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile