Müdür Asci, Tekpinar Köy Yasam Merkezinde Incelemelerde Bulundu

Müdür Asci, Tekpinar Köy Yasam Merkezinde Incelemelerde Bulundu

Adiyaman Il Milli Egitim Müdürü Ramazan Asci, Tekpinar Köyünde hizmete giren köy yasam merkezinde incelemelerde bulundu.

Il Milli Egitim Müdürü Ramazan Asci, Milli Egitim Bakanligi tarafindan baslatilan ve kullanilmayan köy okullarinin köy yasam merkezine dönüstürülerek ihtiyaçlar dogrultusunda aktif kullanimini saglamak amaciyla yürütülen ‘Köy yasam merkezi’ projesi ile hayata geçirilen Tekpinar Köy Yasam Merkezini ziyaret etti.

Tekpinar Köy Yasam Merkezinde incelemelerde bulunarak yürütülen çalismalar hakkinda bilgi alan Müdür Ramazan Tasci, burada bulunan kursiyerlerle de bir araya geldi.

Atil durumdaki kapali köy okullarinin tekrardan hayata kazandirildigini vurgulayan Müdür Ramazan Asci, “Aktif olarak kullanilmayan köy okullarimizi, egitim kurumlarina ve yasam merkezlerine dönüstürerek ögrencilerimizin ve köy halkimizin hizmetine sunmanin mutlulugunu yasiyoruz. Adiyaman Il Milli Egitim Müdürlügü bünyesinde Ilimizde toplamda 94 köy yasam merkezi kurulmasi için çalismalarimiz devam ediyor. Ilimizde de bugün ziyaret gerçeklestirdigimiz Tekpinar Köy Yasam Merkezi ile birlikte Kayatepe, Kemerkaya ve Gümüskaya köylerimizde de atil durumda bulunan köy ilkokullarimiz onarimdan geçirilmis ve merkezlerimiz egitim ögretim faaliyetleri için hazir hale getirilmistir” diye konustu.

Tekpinar Köy Yasam Merkezimizi, yetiskinler için sanat atölyesi adi altinda biçki dikis, el isi, örgü gibi faaliyetlere ev sahipligi yapacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile