Müdür Gül, Silifke Toki Ortaokulu İdarecilerini Makamında Kabul Etti

Müdür Gül, Silifke Toki Ortaokulu İdarecilerini Makamında Kabul Etti

İçel İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, 2013 yılı Avrupa Dil Ödülünü almaya hak kazanan Silifke TOKİ Ortaokulu idarecilerini makamında kabul etti.


Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi başkanlığında Silifke TOKİ Ortaokulu Müdürü Turgay Karadağ ve İngilizce öğretmeni Melike Hüsniye Yılmaz Müdür Gül'ü ziyaret ederek, ödülle ilgili bilgi verdi. Kazanılan başarının kendilerini memnun ettiğini ifade eden Gül, “Okulumuzu tebrik ediyorum. İlimiz artık bu başarılara alıştı. Bu ve benzeri başarılar her geçen gün ilimizin eğitim alanında da marka kent olma imajına olumlu katkı sağlıyor” dedi.

Gül, Avrupa Dil Ödülü’nün dil eğitimi ve öğretimi alanındaki en yeni uygulamaları, yaklaşımları, yöntemleri ve teknikleri teşvik etmek ve Avrupa genelinde yaygınlaşması amacıyla düzenlendiğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çiftçi ise bu yıl ülkemizden 5 okulun Avrupa Dil Ödüllerine layık görüldüğünü belirterek, “Bunlardan biri de ilimizi temsilen sürece dahil olan Silifke TOKİ Ortaokulu idi. Dil eğitimi ve öğretimi ilgilenen her kategori ve türdeki kurum ve kuruluşun başvuru yapabildiği Avrupa Dil Ödülü’ne bu yıl ülkemizden 34 başvuru geldi. Zorlu bir değerlendirme süreci sonrasında dereceye giren okulumuz ödülünü Gazi Üniversitesi Rektörlüğünde düzenlenen törenle aldı. Ödülümüzü aldıktan sonra başarımızı sizlerle paylaşmak için bu ziyaretimizi gerçekleştirdik” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, bu başarıdan dolayı TOKİ Ortaokulu Müdürü Turgay Karadağ, İngilizce öğretmeni Melike Hüsniye Yılmaz’a hediye takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile