Müdür Keskin Açiklamasi 'Ormanlarimiza Daha Iyi Gelisme Ortami Olusturuyoruz'

Müdür Keskin Açiklamasi 'Ormanlarimiza Daha Iyi Gelisme Ortami Olusturuyoruz'

Kütahya Orman Bölge Müdürlügünün Isletme Müdürlükleri sinirlari dahilinde yaptigi silvikültürel bakim tedbirleri ile ormanlarin daha ferah nefesler almasina katki sagladigi bildirildi.

Orman Bölge Müdürlügü tarafindan ormanlarda yapilan çalismalar ile gelecegin deger tasiyici bireylerinin kolayca taninir ve bulunur bir hale getirilmesi ve bunlara daha iyi kosullarda yasayabilmesi için, yer, isik ve hava temin edilmesi amaçlanirken, ayni zamanda mesçerelerin tüm tehlikelere karsi daha dayanikli bir hale getirilmesi de saglaniyor.

Kütahya Orman Isletme Müdürlügü Karakuz Orman Isletme Sefligi 2021 yili ilk aralama programinda olan 643 - 644 - 654 nolu bölmelerde yapilan çalismalar Bölge Müdürü Hasan Keskin tarafindan kontrol edildi. 240 hektarlik sahada yürütülen çalismalar hakkinda bilgiler alan Bölge Müdürü Keskin, mescerelerdeki üstün nitelikteki bireylerin bakimini saglamak ve iyi kosullar altinda büyümelerini sürdürebilmek için yapilan çalismalari degerlendirdi ve gerekli talimatlari verdi. Is güvenligi konusunda gerekli önlemlerin alinmasi hususuna da deginen Bölge Müdürü Keskin, emegi geçen tüm personele tesekkür etti.

Bölge Müdürü Keskin’e arazi programinda Kütahya Orman Isletme Müdürü Ali Riza Erdem ve Gümüsdagi Orman Isletme Sefi Ismet Çelik eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile