Müdür Mahmut Bahadur Açiklamasi 'Egitim Ögretim Yilimiz Sorunsuz Basladi'

Müdür Mahmut Bahadur Açiklamasi 'Egitim Ögretim Yilimiz Sorunsuz Basladi'

Kütahya’nin Gediz ilçesinde, Milli Egitim Müdürü Mahmut Bahadur, 2023-2024 egitim ögretim yilina birkaç okulda devam eden güçlendirme çalismalarinin disinda sorunsuz baslandigini söyledi.

Gediz ilçesinde 2023-2024 Egitim-Ögretim Yili ve Ilkögretim Haftasi kutlamalari çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Ilkokulu’nda tören düzenlendi.

Törende bir konusma yapan Bahadur, “11 Eylül itibariyle baslayan 2023-2024 egitim ve ögretim yilinda; dünyevi anlamda varlik sebebimiz ve gelecegimizin teminati olan ögrencilerimizle birlikte olmanin heyecanini yasiyoruz. Yeni egitim ögretim yilina, 58 okul ve kurum, 818 personel, 7400 ögrencimiz ile birkaç okulumuzda devam eden güçlendirme çalismalari disinda sorunsuz bir sekilde basliyoruz” dedi.

Ögrencilerin gelecegin teminati oldugunu da belirten Bahadur, “Bütün gayretimiz sizlerin iyi yetismesi içindir. Gelecegin bilim adamlari, yöneticileri, ögretmenleri, doktorlari, sporculari, sanatçilari sizler olacaksiniz. Bizler de bunun için elimizden gelen her seyi yapmaya haziriz. Okuyan, arastiran, sorgulayan, ülkesini, milletini, bayragini, tarihini seven degerler olarak yetismeniz en büyük amacimizdir. Velilerimiz bize emanet ettiginiz evlatlariniz bizim de evlatlarimizdir. Egitim yuvalarinda en iyi sekilde yetismeleri ve gelecege hazirlanmalari noktasinda elimizden gelenin en iyisini yapacagimizdan hiç süpheniz olmasin. Anne baba ilgisi olmadan ögrencilerimizin istenilen basariya ulasmasi çok zordur. Bu anlamda yanimizda olmaniz bizlere güç verecektir” ifadelerini kullandi.

Bahadur son olarak, “2023-2024 Egitim-Ögretim yilinin Milli Egitim camiasina, onlari büyük bir sabirla hem kalben hem de zihnen egiten, özveriyle çalisan degerli ögretmenlerimize, yarinimizin umudu, gelecegimizin güvencesi sevgili ögrencilerimize, velilerimize hayirli olmasini ve ülkemiz için basarilara imza atabilecegimiz verimli ve basarili bir yil olarak geçmesini diliyorum" dedi.

Törene, Gediz Kaymakami Hakan Alkan, Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, Ilçe Jandarma Komutani Jandarma Üstegmen Ismail Yalçin, Ilçe Emniyet Müdürü Halil Konca, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Bahadur, daire amirleri, siyasi parti temssilcileri ögretmen ve ögrenciler katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile