Müdür Tosun'dan Ilk Ara Tatil Mesaji

Müdür Tosun'dan Ilk Ara Tatil Mesaji

Adiyaman Il Milli Egitim Müdürü Ali Tosun, 2023-2024 egitim ögretim yili ilk ara tatili dolayisiyla mesaj yayimladi.

Ögrencilere ilk ara tatilde bol bol kitap okumalarini isteyen Müdür Ali Tosun, “Sevgili ögrencilerimiz, degerli ögretmenler ve saygideger velilerimiz, 2023-2024 egitim ögretim yilinin ilk ara tatiline ulasmis bulunuyoruz.

13-17 Kasim 2023 tarihleri arasinda gerçeklestirilecek olan bu yilki egitim ve ögretim yilinin ilk ara tatiline bugün itibariyle girmis bulunuyorsunuz. Tatilinizi dinlenerek, ailenize ve sevdiklerinize zaman ayirarak, birlikte vakit geçirmenin mutluluguyla çok kitap okuyarak, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere katilarak, geçirmenizi arzu ediyorum.

Egitimin en önemli ögelerinden biri olarak bizlere verdiginiz destek ile sizlerin de en az çocuklarimiz kadar yoruldugunuzu biliyoruz. Bizler bu süreçte, mesleki egitim çalismalari çerçevesinde ögretmenlerimizle birlikte ara tatil sonrasi için hazirliklarimizi yapiyor olacagiz. Gelecegimizin mimari evlatlarimizla önümüzdeki bir hafta verimli ve keyifli vakit geçirmenizi diliyorum.

Sizler gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin donanimli bireyler olarak yetismesini saglayan toplumun cefakar yapi taslarisiniz. Göz nuru çocuklarimizin yetismesinde, ulastiklari bütün basarilarda, iyiliklerde, güzelliklerde en büyük pay ve basari size aittir. Verdiginiz emek ve gayretlerinizi takdir ediyor, üstün gayretleriniz için hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum.

Bu duygu ve düsüncelerle tüm ögrencilerimize iyi bir tatil diliyor, ara tatilin ardindan tekrar okullarimizda birlikte olmayi temenni ediyorum. Bir hafta sonra, kaldigimiz yerden devam etmek üzere, hosça kalin” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile