Müdür Yardımcılarına Plaket

Sağlık Müdürü Dr

Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Ataman, yaptıkları hizmetten dolayı müdür yardımcıları ve şube müdürlerine plaket verdi. 15 kasımda başlayacak olan aile hekimliği nedeniyle görevlerinden istifa ederek aile hekimi olan sağlık müdür yardımcısı ile şube müdürlerine sağlık müdürlüğü tarafından plaket verildi.
Plaket töreninde konuşan Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Ataman, Diyarbakır'da müdür yardımcıları ile şube müdürlerinin kendi tercihleri sonucu aile hekimliğine geçtiklerini belirterek "Müdür yardımcılarımız ve şube müdürlerimiz gerçekten görev yaptıkları sürece çok başarılı çalışmalar yaptılar. Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapmak zor olduğu kadar gurur verici bir olaydır. Sağlık Müdürlüğü'nde ekip kurulurken gerçekten çok iyi bir seçim yapılmış. Arkadaşlarımızın aramızdan ayrılmasının üzüntüsünü yaşarken, diğer
yandan da aile hekimliğine geçmeleri bizleri sevindirmiştir. Ayrılan doktor arkadaşlarımızın hepsi çok iyi hekimlerdir ve aile hekimliğinde de çok başarılı olacaklarına inanıyorum" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Nihat Yavuz, Dr. Derya İzgi Ayuz ile şube müdürleri Dr. Feysel Yıldırım, Dr. Dilek Eda Mutlu Kolay, Dr. Y. Memet Selim Yıldız, Dr. Yeşim Kızılbağ Ula ve Dr. Ethem Yaruk'a şükran plaketi verildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile