Müdür Yardimcisi Nisanci, Göreve Basladi

Müdür Yardimcisi Nisanci, Göreve Basladi

Kütahya Orman Bölge Müdür Yardimciligi görevine atanan Taner Nisanci görevine basladi.

Kütahya Orman Bölge Müdürlügünde Bölge Müdür Yardimcisi Halil Karademir’in görevden ayrilarak Balikesir Bölge Müdür Yardimciligi görevine atanmasinin ardindan, Kütahya Orman Bölge Müdür Yardimciligi görevine Taner Nisanci atandi.

Balikesir Orman Bölge Müdürlügünde Ekosistem Hizmetleri Sube Müdürlügü görevini yürütürken Kütahya Orman Bölge Müdür Yardimcisi olarak atanan Taner Nisanci’yi, Bölge Müdürü Erdal Dingil ziyaret ederek, hayirli olsun dileklerini iletti. Ziyarette Bölge Müdür Yardimcisi Savas Ünle, Personel Sube Müdürü Ilhan Yavuz ve Kütahya Merkez Isletme Müdürü Mustafa Dogan’da yer aldi.

1998 yilindan bu yana Balikesir Orman Bölge Müdürlügüne bagli Isletme Müdürlüklerinde Orman Isletme Sefi, Isletme Müdür Yardimcisi, Isletme Müdürü olarak görev yaptigini ve son olarak Ekosistem Hizmetleri Sube Müdürlügü görevini yürüttügünü belirten Bölge Müdür Yardimcisi Taner Nisanci, Kütahya’da olmaktan duydugu mutlulugu dile getirdi ve ekip olarak güzel çalismalara imza atacaklarini belirtti.

Bölge Müdürü Erdal Dingil ve yönetim kadrosuna nazik ziyaretlerinden ve basari dileklerinden dolayi tesekkürlerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile