Müftü Günes, Yenipazar'daki Çalismalar Yerinde Inceledi

Müftü Günes, Yenipazar'daki Çalismalar Yerinde Inceledi

Aydin Il Müftüsü Hasan Günes ilçe ziyaretleri çerçevesinde Yenipazar ilçesini ziyaret ederek çalismalari yerinde inceledi.



Ilçelerde yürütülen çalismalari yerinde incelemek, din görevlileri, ögrenciler ve vatandaslar ile bir araya gelmek için ziyaretlerde bulunan Aydin Il Müftüsü Hasan Günes, bu çerçevede Yenipazar ilçesini ziyaret etti. Ziyaretlerine Ilçe Müftülügü’nden baslayan Müftü Günes, Ilçe Müftüsü Mustafa Can’dan müftülük çalismalari hakkinda bilgi aldi. Daha sonra Yenipazar Ilçe Müftülügü aylik mutat toplantisina katilarak din görevlileri ile istisarelerde bulundu. Müftü Günes, 2023-2024 egitim ögretim yilina baslayan 4-6 yas Kur’an Kurslarini da ziyaret ederek minikler ile sohbet edip derslerine eslik etti. Il Müftüsü Günes, Yenipazar ilçe ziyareti çerçevesinde milli mücadelenin kahramanlarindan Yörük Ali Efe’nin kabrini ziyaret ederek mezari basinda dua etti.

Aydin Il Müftüsü Hasan Günes, Ilçe ziyaretlerinin devam edecegini ifade ederek, "Yavrularimiz, büyüklerimiz, din görevlilerimiz, esnaflarimiz ve halkimizla daha fazla görüsmek için gayret gösterecegiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile