Iftar yemegine Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Cumhuriyet Bassavcisi Huzeyfe Yücedag, Vali Yardimcilari Cem Gümrükçü, Yunus Coskun, Demirözü Kaymakami Yasin Sahin, Aydintepe Kaymakami Ümit Firat Böçkün, Il Jandarma Komutani Albay Dr. Talha Övet ve kurum amirleri katildi.
Programda konusan Vali Eldivan, bugüne kadar yapmis oldugu hizmetler için Müftü Sahin’e tesekkür etti. Birlikte çalismaktan ötürü duydugu memnuniyeti ifade eden Baskan Pekmezci ise Sahin’e yeni görevinin hayirli olmasi temennisinde bulundu.
Daha sonra sirasiyla söz alan kurum amirleri de duygu ve düsüncelerini söyleyerek, Müftü Sahin’e yeni görevinde basarilar dilediler.
Vali Eldivan’a, Baskan Pekmezci’ye ve kurum amirlerine tesekkür eden Müftü Sahin, çok güzel duygularla Bayburt’tan ayrildigini belirterek, görevi boyunca yapilan hizmetlerden bahsetti.
Dilek ve temennilerin ardindan Sahin’e hediyeleri Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Cumhuriyet Bassavcisi Huzeyfe Yücedag tarafindan takdim edildi.
Program, toplu hatira fotografi çekimiyle son buldu.
Müftü Sahin'e Veda Yemegi
Baskanlik Müftüsü olarak atanan Il Müftüsü Abdurrahman için veda yemegi düzenlendi.



















