Müftü Sahin Yildirim Çorum'daki Yeni Görevine Basladi

Müftü Sahin Yildirim Çorum'daki Yeni Görevine Basladi

Cumhurbaskanligi kararnamesiyle Çorum Il Müftüsü olarak atanan Sahin Yildirim yeni görevine basladi.

Cumhurbaskanliginca Resmi Gazetede yayimlanan "Il Müftüsü Atama Kararlari" ile Malatya Il Müftüsü iken Çorum Il Müftüsü olarak atanan Sahin Yildirim yeni görevine basladi.

Çorum Il Müftü Vekili Adem Aygül ve personel tarafindan karsilanan Müftü Sahin Yildirim, personelin hayirli olsun tebriklerini kabul etti. Daha sonra Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezinde din görevlileriyle bir araya gelen Müftümüz Yildirim için cübbe ve sarik giyme merasimi düzenlendi.

Merasime, Amasya Il Müftüsü Durmus Ayvaz, Tokat Il Müftüsü Esat Yapici, DIB Baskanlik Müftüsü Ümit Çimen, Müftü Sahin Yildirim, il müftü yardimcilari, ilçe müftüleri, Malatya Il Müftülügü din görevlileri ve Çorum Il Müftülügü din görevlileri katildi.

Kur’an-i Kerim tilavetiyle baslayan programin açis konusmasini yapan Müftü Yardimcisi Adem Aygül, Müftü Yildirim’a hos geldiniz derken yeni görevinin hayirli olmasi dileklerinde bulundu.

Malatya Ili Battalgazi Ilçesi Sögütlü Cami Imam-Hatibi Mehmet Refik Metin’in hayirli olsun temennisini içeren konusmasinin ardindan kürsüye gelen Müftü Yildirim, tüm katilimcilara ayri ayri tesekkür edip Çorum’un önceki müftüsü Muharrem Biçer’e de yapmis oldugu hizmetlerden dolayi sükranlarini bildirdi.

Müftü Yildirim yaptigi konusmasinda; sorumlulugunun çok agir oldugunu ve bu yükü birlikte omuzlayacaklarini belirtti.

Tokat Müftüsü Yapici ise konusmasinda; sarigin ilmi, cübbenin de takvayi sembolize ettigini ifade ederek hayirli olsun temennisiyle Müftü Yildirim’a cübbe ve sarigini giydirdi.

Baskanlik Müftüsü Çimen de Çorum iline hos geldin dilegiyle Müftü Yildirim’a çiçek takdiminde bulununken Amasya Müftüsü Ayvaz’in duasiyla program tamamlandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile