Müftülükten Görme Engelli Gence Anlamli Hediye

Müftülükten Görme Engelli Gence Anlamli Hediye

Bayburt Il Müftülügünce görme engelli genç kiza Braille alfabesiyle yazili Kur’an-i Kerim ve kitap hediye edildi. Bayburt’un Demirözü ilçesi Gökçedere Beldesi’nde ikamet eden görme engelli Esra Akdag’a Bayburt Il Müftülügü tarafindan Braille alfabesiyle yazili Kur’an-i Kerim ve kitap hediye edildi. Il Müftüsü Hasan Basoglu ve beraberindeki heyet Esra Akdag’i ziyaret ederek Diyanet Isleri Baskanligi yayinlarindan Kur’an’i Kerim, Dinimi, Ögreniyorum, 40 Hadis ve Mesnevi’den Hikayeler adli Braille alfabesiyle yazilmis kitaplari hediye etti.

Konuyla ilgili IHA’ya konusan Müftü Basoglu: “Esra kizimiz gönül gözüyle Yüce Kitabimiz Kur’an-i Kerim-i okumayi ögrenmis. Öncelikle kizimizi tebrik ediyorum emegi geçen hocasina ve ailesine tesekkür ediyorum. Kizimizin bu basarisi bizleri çok duygulandirdi. Bizlerde Diyanet Isleri Baskanligi’nin büyük bir emek ve özveri ile hazirladigi bu kitaplari kizimiza hediye ettik. Bundan sonraki hayatinin her safhasinda kendisine basarilar diliyorum. Biz engelli kardeslerimize yönelik yaptigimiz “Huzurda Engel, Engel Degildir” adli projede hiçbir engelin bizleri Rabbimizin huzurundan alikoyamayacagini ifade etmistik kizimizin bu basarisi bu gerçegi bizlere bir daha göstermis oldu. Rabbim yar ve yardimcisi olsun.” açiklamalarinda bulundu.

Ziyarette Demirözü Ilçe Müftüsü Fatih Samet Okumus ve Müftülük sube müdürleri Sadi Bayoglu ve Ömer Turan’da hazir bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile